Nestle Milk Room

The milk room area was required to be isolated from the main factory at either end. We installed ten metre high Isoclad PIR panels with a white food safe laminate (WSFL) which fitted into channels to achieve full height between floor and roof.

We also undertook considerable alterations to existing structural steelwork to provide additional stability and to tie in panels. Fireproofing was installed between roof and cladding and all openings formed for pipework and electrical trunking which were flashed around.

We provided an opening and framework for a roller shutter door and fitted it with a sloping stainless steel cladding to enable ease of cleaning. This roller shutter door was fitted for fork lift trucks to load the area as required. An additional personnel door was fitted for access for operatives to ensure segregated traffic routes were maintained.